Afgelopen week heeft Apple haar DAW software Logic weer een update meegegeven. Deze Apple Logic DAW software is nog steeds een populaire, veel gebruikte software onder de Nederlandse DJ/Producers. Jordy Lishious, Baggi Begovic, Hardwell, Cliff Coenraad zijn maar een paar namen in de lange rij van Logic gebruikers.

Betere prestaties en nieuwe plug-ins

De update zorgt voor nog betere prestaties. Zo wordt onder andere voorkomen dat Logic wordt beëindigd wanneer u een nieuw project aanmaakt. Ook het verplaatsen van audio bestanden naar het Arrange-venster moet met deze update soepeler verlopen.

Nieuwe plug-ins

Daarnaast beschikt de update over plug-ins die een oplossing bieden voor een in Logic 9.1.4 geïntroduceerde functie. Deze functie zou LFO’s synchroon moeten laten lopen maar dit klonk niet zoals het zou moeten zijn. Dat probleem moet dus nu verholpen zijn. Ook de plug-in voor de automatische Wet/Dry mix in de Delay Designer is verbeterd en moet nu helder klinken. Het direct invoeren van tekst in de Tuner plug-in werkt nu correct. Zoals het hoort.

Apple Logic Studio Software is in Nederland verkrijgbaar voor 479 Euro.