De line-up van het Amsterdam Music Festival op 18 oktober tijdens ADE is vandaag bekend gemaakt. En die is zeker niet te zuinig! Het feest zal plaatsvinden in de Amsterdam Arena en zal ook het toneel zijn van de DJ Mag Top 100 uitreiking.

amsterdam_music_festival_maakt _line-up_bekend

Wereldberoemde DJ’s

Zoals verwacht bevat de line-up weer een paar hele grote namen dit jaar. Zo mogen nummers 1 en 2 van de DJ Mag Top 100 van afgelopen jaar (en niet te vergeten grote kanshebbers op die nummer 1 positie dit jaar) Armin van Buuren en Hardwell niet ontbreken. Ook grote jongens als David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, en rising star Martin Garrix zijn van de partij.

Verrassingen

Grote verrassing in de line-up is voor veel mensen misschien wel Wildstylez. Ook W&W hebben met hun toch wat harde sound een plaatsje weten te bemachtigen. Voor de trance liefhebbers zal het fantastisch nieuws zijn dat Dash Berlin ook in de line-up te vinden is. Het Nederlandse trio, dat al jaren in de bovenste regionen van de DJ Mag Top 100 verkeert, draait bijna nooit in eigen land, dus is dit een uitgelezen kans om ze eens in onze eigen hoofdstad te zien!

Al met al lijkt het AMF weer een ongekend spektakel te worden, dus zorg dat je er bij bent!