Amazone Project organisatoren Sunnery James & Ryan Marciano mixen voor de tweede maal de beste tracks op een 2CD uitgave. Op vrijdag 25 februari zal de tweede editie van de CD dubbelaar van het Amazone Project evenement verschijnen. En jij kan een exemplaar winnen van deze geweldige mix cd (dubbelaar).

Amazone Project Volume II bevat twee mixCD’s die een perfect beeld gevenvan de typerende sound en dansvloervibes van het succesvolle Dirty Dutch evenement. Amazone Project is nog een relatief nieuw en eigenzinnig event waarbij de grootte van de Heineken Music Hall perfect wordt gecombineerd met de intieme sound van Sunnery James & Ryan Marciano.

Met ervaring op zak van events als Dirty Dutch weet Amazone Project zich direct neer te zetten als een vaste kracht in het nachtleven van Nederland. Amazone Project is de eigen avond van Sunnery James & Ryan Marciano waar zij hun stijl volledig kunnen uitrollen. De sound van Amazone Project is uniek te noemen, een stevige housesound met techno en warme deep tribal invloeden. In februari 2010 lanceerden Sunnery en Ryan officieel hun eigen concept “Amazone Project” waar zij bevriende artiesten uitnodigen voor een performance.

De eerste- en uitverkochte editie in de Heineken Music Hall was een groot succes. Eerder hosten zij al een podium met hun Amazone Project tijdens Nederlands’ grootste indoorfestival Dirty Dutch. Dirty Dutch is altijd een succesvol podium geweest voor Sunnery James en Ryan Marciano. De eerste editie van het Amazone Project album dat verscheen op Dirty Dutch Records, stond een aantal weken op de #2 positie van de Nederlandse compilatiecharts.

Voor in de uitgaansagenda:

Datum: zaterdag 26 februari 2011
Deuren open: 21:30 uur
Einde: 07:00
Locatie: Heineken Music Hall, Amsterdam

Adres: Arena Boulevard 590
Website: www.heineken-music-hall.nl

Voorverkoop: 46,00 euro via www.dirty-dutch.com

Voor meer informatie over de line-up: http://www.sj-rm.com/

Wat moet je doen?
Joh tis weer gewoon zo simpel. Zet in de comments onderaan deze post dat je mee wilt doen. And that’s it! Heb je een Twitter account dan kun je met een Re-Tweet een extra kans verdienen bij de uiteindelijke loting! Actie loopt tot en met 19 Maart!

Om alvast een beetje het gevoel en de stijl van de Amazone Project CD te krijgen kun je de video bekijken van Sunnery James & Ryan Marciano tijdens Sensation 2010. Let op Sensation 2010 en niet Amazon Project!