Het is eindelijk zover. Amazone Project staat weer voor de deur. Er kan weer met veel enthousiasme worden gezegd dat het dynamische duo weer een line-up hebben weten neer te zetten waar je ‘u’ tegen zegt. Onthoud: Sunnery James & Ryan Marciano zijn vastberaden op zaterdag 25 februari van deze 2012 editie een ware mijlpaal te maken!

AMAZONE PROJECT: BY SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

De mannen pakken uit met alweer een derde editie van hun eigen concept Amazone Project. In de Amsterdamse Heineken Music Hall verwelkomen Sunnery James en Ryan Marciano jou met een drie uur durende set, waaraan geen enkele opzwepende release zal ontbreken.
Ze worden deze avond ondersteund door: Chuckie, Sister Bliss (Faithless DJ-Set), Gregor Salto, Michael Mendoza, Zawdi MC en percussionist Jehtro Angkotta.

Sister Bliss (Faithless Dj-Set), de super muzikale vrouw die altijd deel uitmaakte van Faithless is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire Britse artiesten in de electronische muziek scene. Met 15 jaar ervaring als de muzikale drijfveer achter Faithless draait ze nu ook solo. Dit jaar brengt ze veel tracks uit op het Ministry of Sound Label en ook voor Steve Angello’s Size label. Van techno tot house en terug, een exclusief optreden van deze superster tijdens Amazone Project 2012!
Terwijl je in de main area los kan gaan op de sounds van Amazone Project, is er in de tweede zaal de lancering van “King of Drums”. De getalenteerde producer Genairo Nvilla neemt in deze zaal het voortouw met zijn Latin-TechHouse set. Muzikale support in het debuut van de King Of Drums area komt ook van Carita La Niña, Delivio Reavon & Aaron Gill, Andy Foreman, Quentin van Honk, Jack Ferreira en MR. VI.

Ben jij erbij?

GET YOUR TICKETS AND STAY UPDATED

Amazone Project heeft nog een aantal reguliere tickets beschikbaar, welke je bemachtigt via de vernieuwde website www.amazone-project.com.

Check ook www.facebook.com/amazoneproject.ap en volg ze via www.twitter.com/AmazoneProject.

AMAZONE PROJECT
Concept by Sunnery James & Ryan Marciano
Date: zaterdag 25 februari 2012
Time: 22:00u – 07:00u
At: Heineken Music Hall, Amsterdam
Pre-sale: € 49,50 ex fee via tickets.amazone-project.com

Line-up

Amazone Project:
Sunnery James & Ryan Marciano 3HR set, Chuckie, Sister Bliss(Faithless DJ-Set), Gregor Salto, Michael Mendoza, Zawdi MC, Jehtro Angkotta

King of Drums:
Genairo Nvilla, Carita La Niña, Delivio Reavon & Aaron Gill, Quentin van Honk, Andy Foreman, Jack Ferreira, MR. VI