BAM! Daar is die dan, de XONE:43C!! Een vier plus een mixer met ingebouwde geluidskaart met Serato ondersteuning. Innofader compatible en de vertrouwde Allen & Heath fiter en geluidskwaliteit.

Video

De Xone:43C is de ideale toegangspoort tot het volledige spectrum van de digitale DJ. De mixer wordt ondersteund door toonaangevende DJ Software, Serato DJ, en is DVS upgrade klaar met de toevoeging van de Serato DJ Club Kit.

De Xone:43S is een 4 + 1 kanaals mixer. De mixer is uitgerust met de legendarische Xone filter, 3-band EQ, plus X: FX. Voor nog meer hands-on creativiteit, de X: FX kan worden doorgestuurd naar de Xone filter om lagen van FX en filtering toe te voegen. De Xone:43S bevat ook een premium kwaliteit interne 16-kanaals USB geluidskaart voor integratie in de digitale DJ workflows, plus plug & play verbinding via X: LINK om Xone: K-serie controllers voor uitgebreide MIDI control.

De crossfader heeft drie schakelbare curve instellingen en kan gemakkelijk worden vervangen of opgewaardeerd tot een aangepaste Innofader voor ultieme crossfader prestaties.

Met gebalanceerde XLR main uitgangen, onafhankelijk booth uitgangen, bied de Xone: 43C de kwaliteit en de veelzijdigheid om het middelpunt van de club of audiofiele dj setup geworden.