Nog maar 3 dagen te gaan en dan is het zo ver. Act of Sound, de grote trots van 5 studenten, zal gepresenteerd worden in Someren. Zorg dat je met al je vrienden en vriendinnen hierheen komt, want het wordt ongetwijfeld een memorabel feest! Om alvast goed in stemming te komen of om een impressie te krijgen van de avond bekijk dan nu de trailer hieronder. Tot zaterdag!Line-up
Alphaverb zal niet voorgesteld hoeven worden. Als co-eigenaar van AVIO Records heeft hij al talloze solo releases uitgebracht en ook geweldige collabs gemaakt. Deze grootheid zal Act of Sound de kleur geven dat het verdient.

Jack of Sound zal Fusion deze avond vertegenwoordigen. Zijn eerste release is al een feit op het machtige label. En samen met collega Titan heeft hij kort geleden een nieuw meesterwerk geproduceerd. Met zijn uitzonderlijke gave om dikke mash-ups te maken zal hij ongetwijfeld iedereen los krijgen.

Heer en meester Thera zal samen met zijn protegés Catatonic Overload de avond voorzien van de snoeiharde en energieke Theracords-sounds. Met de gloednieuwe releases van Theracords zullen ze twee afzonderlijke sets gaan draaien deze avond. De heren van Catatonic Overload zullen ongetwijfeld nieuwe producties als “Goddamn” en “Hardstyle Rockers Remix” ten gehoren brengen en Thera zelf weet elke keer weer iedereen spierpijn te bezorgen de volgende dag.

Verder zullen Nido en WMD de bezoekers van het evenement trakteren op elk een energieke, geestverrijkende en keiharde set van de beste hardstyle op het moment.