Vandaag 5 maart is de global release van Ableton Live 9 en Ableton Push. De software is vanaf dat moment verkrijgbaar bij alle Ableton dealers in de BeNeLux – Push zal enige weken ná de Live 9 release uitgeleverd worden.

Maak kennis!

Om dit te vieren organiseert Ableton Benelux en de Ableton User Group Amsterdam op donderdag 14 maart a.s. een gratis en voor iedereen toegankelijk ‘Live 9 en Push LAUNCH EVENT + PARTY’ in het MC Theater op het terrein van de Westergasfabriek AMSTERDAM.

De komende weken zullen er over de hele wereld meer dan 45 Ableton Live 9 en Push launch events worden gehouden. Het Amsterdam event is het enige Launch Event in Nederland. Eind april volgen er nog twee officiele Launch Events in Belgie en Luxemburg.

Live 9 en Push Launch Event AMSTERDAM

DATUM: 14 MAART a.s.
LOCATIE: MC THEATER / Westergasfabriek . AMSTERDAM
ADRES: POLONCEAUKADE 5

GRATIS ENTREE – Max. Capaciteit: 150 bezoekers  Vol = Vol
AANMELDING FACEBOOK EVENTS – www.facebook.com/events/478105592237555/
of RSVP via e-mail: benelux@ableton.com

Programma

• 7.00 pm – DEUR OPEN + DJ Set
• 8.00 pm – Ableton Live 9 en Push launch presentatie door Cristiano Nicolini (Ableton Certified Trainer) en Martijn Form
• 9.00 pm – Artist Performances: Crowded Beats (Clint Marana) – Cristiano Nicolini (Ableton Push) & Doeshka Vrede (Vocals) – SEEKA (Alvin Lewis – Shanku Tuhusula – Eddy Addai) – Prize Winner Performances / Surprise Acts en meer …
• 0.00 am – EINDE

De Push controller is leverbaar via pre-order op de Ableton website. Prijzen variëren van 499 tot 998 Euro afhankelijk van de Live 9 software die er bij zit. Klopt, … dit betekent dat de controller niet los te verkrijgen is!