Voor Armin van Buuren is muziek een tweede natuur. De Nederlandse DJ en producer leeft en ademt op het ritme van de 4-kwarts maat en doet dit al meer dan 15 jaar. Negen van die jaren omvatten de release van zijn A State of Trance compilatie. Een jaarlijks hoogtepunt voor de trance liefhebbers en dance verslaafden, dat ook in 2012 weer klaar staat om de dance scene te veroveren. Dit is A State of Trance 2012, gemixt door Armin van Buuren.

2012 – A State Of Trance 550

2012 is een veelbesproken jaar, zowel in als buiten de dance scene. Het is het jaar waarin dance fans de 550ste episode en daarmee 11de verjaardag van A State of Trance vieren, Armin’s geliefde radioshow. Met 7 shows gepland voor maart, is het wederom een climax in de omvangrijke carriere van de DJ. 25 miljoen luisteraars schakelen wekelijks in om Armin’s selectie van de laatste trance en progressive tracks te horen, evenals een mix van exclusieve tracks en remixen. Die zelfde formule is terug te vinden op de A State of Trance compilatie, die een nieuw jaar vertaalt naar een mix van 2 CD’s. Een reeks die al sinds 2004 loopt en diverse International Dance Music Awards heeft gewonnen.

Voor 2012 heeft Armin de perfecte balans en track selectie gevonden. Van tracks speciaal geproduceerd voor de ASOT compilatie tot gloednieuwe juweeltjes van de nieuwe generatie dance producers. Na weken van voorbereiding is A State of Trance 2012 een feit!

iTunes | Beatport | Armadashop | Spotify