I’m on Cloud9‘ wordt gezegd wanneer iemand volmaakt gelukkig is. ‘Gelukkig’ is een state of mind die je zelf bereikt. Unieke optredens, open-minded bezoekers en een strakke organisatie geven geven je een extra aanzet. Muzikaal wordt Cloud9 rustig opgebouwd naar een hoogtepunt vol piepende hihats, dreunende bassen en een sneltreinvaart denderende sound of techno; schranz and beyond!

Out With A Bang!

Zo werd Cloud9 vijf jaar geleden geïntroduceerd in een eerste persbericht. De kick-off viel voor veel bezoekers in de categorie een-beetje-raar-maar-wel-lekker. Toch één keer geproefd van dit fenomeen smaakt Cloud9 al snel naar meer. Die bloem zonder naam werd het gezicht van een middernachtcircus met prikkelende tegenstellingen. Een industrieel gekruid technofeest met kleurige decoraties. Hard, harder, hardst met een roze randje. De bezoekers bleven komen en kwamen van steeds verder naar Groningen afgereisd voor Cloud9. Als organisatie van Cloud9 zien ze in het vijf jarig jubileum een mooi moment om er met een big bang uit te stappen. Daarna doen ze de deur dicht, gooien ze de sleutel door de brievenbus en gaat men op zoek naar een nieuw avontuur.

Requiem

Het lijkt de organisatie fantastisch als iedereen die goede herinneringen koestert aan Cloud9 8 oktober naar Huize Maas komt voor ‘the requiem for Cloud9’. Als je hier sowieso bij wilt zijn raden ze je aan om vast een kaartje te bestellen via deze link.

See you on Cloud9