7th Sunday, al jaren bekend als het meest veelzijdige festival tijdens het Pinksterweekend, presenteert de eerste namen voor het festival op zondag 8 juni. ‘De beste line up ooit’ bestaat onder andere uit Alesso, Showtek, Blasterjaxx, Rehab en Chris Liebing. In navolging op de zeer geslaagde editie in 2013 zorgt de succesvolle Grolsch Barn weer voor een kroegvibe in de Barstreet. 7th Sunday neemt je mee op een ontdekkingstocht langs verschillende areas met de mooiste podia, de beste DJ’s en de vetste entertainment – zoals een verrassingsoptreden van levensliedzangeres Corry Konings!

7th-sunday-2014-banner-dj2dj_nl

Alesso: exclusief op 7th Sunday

7th Sunday staat bekend als ‘de parel onder de Brabantse festivals’ en heeft naam en eer hoog te houden. Een zichzelf overtreffende line-up, creatief decor en een heerlijke sfeer, dat alles maakt 7th Sunday volgens Festivalchart het beste festival van Nederland. Dit jaar is de 22-jarige Zweedse DJ en producer Alesso de absolute klapper, bekend van de hit ‘Calling‘ met Sebastian Ingrosso (Swedish House Maffia) en ‘If I Lose Myself‘. Alesso’s werk is eind 2013 bekroond met een dertiende plaats in de DJ Mag Top 100.

Brabants trots Showtek

Op de Mainstage staat de tweede verrassing: niemand minder dan Showtek. Dit optreden is één van de weinige plekken waar dit Brabants duo te zien is komende de zomer in hun thuisprovincie. Showtek is bekend van de hit ‘Cannonball‘. Onlangs kwam het nummer ‘Bad‘ uit in samenwerking met David Guetta. Na het succes van vorig jaar staat de Grolsch Barn weer in de Barstreet met de hele dag door (live) muziek, onder de bezielde leiding van DJ Kollektief Schuurpapier.

Slam!FM stage en meer

De Slam!FM stage staat op The Mountain, een open plek omringt door een sfeervolle haag bomen. Op dit buitenpodium staan onder andere fuifnummers als The Partysquad en Kraantje Pappie. Niemand minder dan één van de grootste Techno mannen van de wereld – Chris Liebing – maakt zijn opwachting in de Reboot area. Ook dit jaar is er een Hard Nature area met als klapper de exclusieve twee uur durende show van ‘WE R Music’. Deze gelegenheidsact bestaat uit de vier top DJ’s: Brennan Heart, Code Black, Toneshifterz en Outbreak. Corry Konings brengt het levenslied ten gehore in The Ballsroom. Zij is enorm bekend onder Brabanders sinds ze de New Kids Nitro tune ‘Hoeren Neuken Nooit Meer Werken’ zong.

7th Sunday

7th Sunday is een muziekevenement met verschillende podia waarbij muziek, decor en een voortreffelijke sfeer centraal staan. Het festival, één van de grootste festivals van Brabant, wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden op festivalterrein De Roost in Erp, vlakbij Veghel.

Tickets

De kaartverkoop gaat bovengemiddeld hard. Jaar na jaar is het festival met zo’n 25.000 bezoekers keihard uitverkocht. Reden temeer dus om niet langer te wachten met het aanschaffen van kaarten voor 7th Sunday.

Naast de Regular tickets €47,50 (ex. fee) per stuk zijn er ook nog VIP tickets €65 (ex. fee) en hotel packages €189 (ex. fee) te koop.

Alle tickets zijn verkrijgbaar via 7thSunday.nl

7th Sunday

Zondag 8 juni 2014 | 14.00 – 00.00 uur
Festivalterrein De Roost (Erp/Veghel)
7thsunday.nl

Facebook Event

Mainstage
Alesso
Showtek
R3hab
Blasterjaxx
Bassjackers
Jordy Dazz
TwoLoud
Roul and Doors
Ferreck Dawn
Hosted by Robbie Rise

Hard Nature
We R (Brennan Heart / Toneshifterz / Code Black / Outbreak)
Ran-D & Adaro
D-Block & S-te-Fan
B-Front vs Zany
Frequencerz
Korsakoff
Atmozfears
Redixx
Hosted by MC DV8 & MC Apster

Reboot
Chris Liebing
Alexander Kowalski Live
Nick Curly
Remy b2b Warren Fellow
Ricket
Pieter Lepelaars

Versuz
Quintino
Shermanology
Thomas Newson
Alvaro & MC KC Jones
Baggi Begovic
PureSang
Sem Thomasson
Tom Leclerq
MoKarim

Electro Rush
Vitalic Live
Zombie Nation
Busy P
Aeroplane
Joost van Bellen
NT89
Cursed P
Cees van Balen

SLAM!FM
The Partysquad
Kraantje Pappie
Flexican & MC Sef
FeestDJRuud
Boaz van de Beatz
Dirtcaps
Snelle Jelle
Winner DJ Mag Contest

Dirty House
Vato Gonzalez & MC Tjen
La Fuente
Dyna
Skitzofrenix
Irwan
Lady Bee
Kenneth G
Stefan Vilijn
Hosted by MC Boogie & MC Iceman

Grolsch Barn
The Hot Studs
The Dublicators
Twenty Sicks
Beat the Stones
Hosted by DJ Kollektief Schuurpapier

The Ballsroom
Mental Theo
Corry Konings
It All Started in the Nineties
More artist t.b.a.
Onder leiding van Mr. Balls

L.O.S.! in het Sprookjesbos
SPACEGIRLS
Dave Demerol aka kruH
Naughty Nik
Dirk Dali
Jay Juice
STVN & Bace
L.O.S.! DJ-Team
Hosted by MC Trestle

Boomshakalak Soundsystem
Boomshakalak Allstars
DJ Gozert
Dawn Panty & Irie Badeo
Deejay Durian
Keizer Skarel
Rude Gullit & King Chubby
Jimmy Spliff & Dawn Panty

Café de Puinhoop
David Ghetto
Puinhoop Kollektiv
Fiësto
Boehmer
Rico South
Weslo
Kid de Luca
Ardistic
BobbyFresh

.