5 jaar KWIJT in AIR – 2007 sloegen Fanny West & SFFRMKRS de handen ineen en was de eerste editie van “KWIJT” geboren in de kelder van de Odeon. Na een paar edities verkassen naar de restaurantzaal waar 250 man maandelijks helemaal KWIJT gingen.

2009 kwam Sugar Factory in het verhaal en daar wist KWIJT maandelijks volle zalen te trekken, vernieuwende concepten neer te zetten, speciale edities als Schuimparty, Live TattooPainting, Oud&Nieuw, Darkraver en meer.

2012 en 5 jaar verder wordt KWIJT groots gevierd in AIR Amsterdam.

Na het uitverkochte SFFRMKRS Nieuwjaarsfeest afgelopen 7 Januari, is SFFRMKRS terug in de AIR met hun vlaggenschip KWIJT, 5 jaar is niet niets en dus verdiend KWIJT een mooie verjaardag. Fanny West & Cream hebben aan hun zijde Phalerieau uitgenodigd die al meerdere malen heeft gedraaid op KWIJT en deze Bambino dient geen verdere intro. Guerilla Speakers maken op deze avond hun debuut op KWIJT en de kleine supersterren weten hoe je de crowd KWIJT kan laten gaan.

De Sexroom zag haar introductie al in de Sugar Factory, maar de all girl line up zal je doen voorzien van de meest sexy zweterige en geilste plaatjes. Cherr du Perr, Covergirl Sunny en Giovanna Harmony en dit ga je voelen!

Zaterdag 05 mei 2012 – AIR Amsterdam

10,- VVK ( http://air.nl/events/504-5-jaar-kwijt-by-sffrmkrs.html )

23:00-05:00
CREAM FANNY WEST
PHALERIEAU GUERILLA SPEAKERZ
MC TJEK
SEXROOM: CHERR DU PERR COVERGIRL SUNNY
GIOVANNA HARMONYwww.sffrmkrs.nl | www.facebook.com/SFFRMKRS