De 40 gepasseerd? Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan?

Harry de Winter, de initiatiefnemer van de 40UP feesten, besloot om iets  te organiseren voor de generaties van 40 jaar en ouder. Feesten waar je lekker kunt dansen op goede muziek van toen en een beetje van nu, met de daarbij bijbehorende vaak unieke muziekclips op een groot scherm.

Het bleek in schot in de roos. Met de medewerking van DVD-DJ Alex van Oostrom werd het een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden als de leeftijdsgenoten die zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit hun dak gaan. Inmiddels zijn de feesten in de Melkweg in Amsterdam binnen één week uitverkocht en is 40UP ook regelmatig te vinden in vele grote steden van Nederland. En na een zeer geslaagde kick-off op 9 april dus zaterdag 25 juni voor de tweede maal in Haarlem!

Op deze Haarlemse editie zorgen Harry de Winter en Alex van Oostrom met muziek uit de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 en ‘90 voor een super avond. De muziekkeuze op deze avond is dus zeer uiteenlopend te noemen: van Beatles en Rolling Stones tot Anastacia en Madonna afgewisseld met hits van nu. Sex Machine van James Brown, I Wanna Hold Your Hand van de Beatles, Satisfaction van The Rolling Stones, Wooly Bully van Sam the Sham and the Pharaoh’s zorgen voor vuur op de dansvloer. Alleen de echte complete nummers komen voorbij, in plaats van remixes of flarden van hitjes.

Ondersteund door videoclips op grote schermen, een prachtig decor, top entertainment en de allerbeste muziek is 40UP de ultieme dansavond om die goede oude tijd met leeftijdgenoten te herbeleven.

Om je avond compleet te maken kan je op de vooravond naar het concert van De Dijk! Bezoekers van dit concert mogen namelijk gratis blijven na afloop en deze avond loopt geruisloos over in 40UP!

Zaterdag 25 juni 2011
Patronaat, Dommelsch Zaal
Prijs: 12,50
Tijd: 23.00 u – 04.00
Leeftijd: 21+
Meer informatie op www.40up.nl
Kaarten via http://www.patronaat.nl/25-6-2011/40up
Bezoekers van De Dijk mogen gratis blijven na het concert.