Zaterdag 29 augustus 2015 is het Stadhuisplein in Eindhoven wederom het magische decor voor een gloednieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. Van 15:00 tot 01:00 uur kunnen liefhebbers van eclectische dansmuziek hun hart weer ophalen met onder andere Marco V, Puinhoop Kollektiv, Billy the Kit, Lady Bee, LNY TNZ en de enige echte koning van de freestyle; The Darkraver. Naast deze klappers op de line up die het publiek zullen gaan trakteren op de meest heerlijke house en eclectic beats van dit moment, geeft Sneakerz in de Stad uiteraard ook weer de kans aan jong en regionaal talent.

Sneakerz_in_de_Stad_DJ2DJ_Eindhoven

Line up

Het Stadhuisplein biedt jaarlijks podium aan een diversiteit aan stijlen binnen de dance scene. Het Energieke trio Puinhoop Kollektiv past volledig in dat plaatje met een te gekke mix van Moombahton, house, feest en zelfs Hardstyle. Hetzelfde kan gezegd worden over LNY TNZ die letterlijk bij ieder optreden de grenzen van de eclectic beats opzoeken en zelfs ver overschrijden.

Nadat Lady Bee tien jaar met succes vele festivals en clubs heeft aan gedaan als onder andere vaste MC van Sneakerz, staat het vizier vanaf nu volledig gericht op een carrière achter de draaitafels. Met haar unieke sound en mix van onder andere Eclectic en Trap, heeft ze in no time haar plekje op de line up van Sneakerz in de Stad meer dan verdient. De line up wordt aangevuld met Marco V die op 29 augustus de nodige oude, maar ook nieuwe tracks door de speakers zal pompen en ook The Darkraver zal het Stadhuisplein zonder twijfel doen laten trillen op zijn grondvesten. De welbekende Billy the Kit en regionale talenten als Nano Bites, Glenn Dale en Miss Bontbeats maken de line up compleet. De vocale ondersteuning van Sneakerz in de Stad op zaterdag 29 augustus ligt in handen van vrouwelijk schoon MC Boogshe.

Kan je niet wachten tot 29 augustus?! Proef alvast de sfeer van Sneakerz in de Stad met de aftermovie van Sneakerz in de Stad 2014:

Toegang en guarantee tickets

Sneakerz in de Stad is een gratis toegankelijk outdoor evenement voor bezoekers vanaf 18 jaar. Vanwege de mogelijke drukte wordt het sterk aangeraden om vroeg naar het Stadhuisplein te komen. Sneakerz in de Stad werkt ook dit jaar met guarantee tickets. Deze kosten slechts €10,- (ex fee) en brengen diverse voordelen met zich mee; gegarandeerd toegang tot het evenement, 5 drankmunten en een snelle ingang! Guarantee tickets zijn vanaf woensdag 22 juli, 12:00 uur verkrijgbaar via www.firtstvision.nl/tickets.

Vibrations • Official Sneakerz in de Stad Afterparty!

De echte party killers die nog geen zin hebben om naar huis te gaan kunnen tot de vroege uurtjes terecht bij Club Arcade in Eindhoven. Vibrations is op slechts twee minuten lopen van het Stadhuisplein de perfecte en officiële Sneakerz in de Stad Afterparty. Van 22:00 tot 04:00 uur staan Full Crate, XL NoizBoiz, RawEndz, SuddenDeaf en Savoi b2b Marnikx achter de toys of noise en gaat het volume op standje gekkenhuis. Tickets voor de after zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor €7,50 (ex fee) via http://www.ticketkantoor.nl/shop/vibrations.