Eelke Kleijn is één van de meest creatieve producers/componisten in de huidige stroming van de deep house muziek. Eelke benadert het produceren op een unieke manier en zal op donderdagavond 12 maart zijn aanpak demonstreren in onze muziekwinkel in Goes. Kom ook kennis maken!

Naast zijn recente top 40 hits ‘Ein Tag Am Strand’ en ‘Mistakes I’ve Made’  is hij doorgedrongen tot de film industrie van Hollywood. Daar maakte Eelke voor grote filmproducties diverse soundtracks. Bovendien maakte hij remixes voor Way Out West, Hybrid, Miss Nine. John Legend en Sander Kleinenberg. Eelke kan dan ook het beste omschreven worden als een moderne, elektronische componist.

demo-eelke-kleijn_nieuwsberichtbanner(1)

Tijdens deze demo zal een groot gedeelte van Eelke’s gear naar voren komen. Hij werkt voornamelijk met Native Instruments en zal daar dan ook ruim aandacht aan schenken.
Stel uw vragen nu al
Heeft u nu al vragen over de werkwijze van Eelke Kleijn,  zijn ervaringen of op welke manier hij zijn gear gebruikt? U kunt deze vragen nu al meesturen via het inschrijfformulier. Eelke probeert dan de (meeste) vragen tijdens de demo op donderdag 12 maart te beantwoorden!

Deelname is gratis
De demo is uiteraard gratis en start om 19:30 uur in onze muziekwinkel. Inschrijven is gewenst, graag tot dan!