SJRMIn het jaar zijn er maar een paar data waar je al maanden lang naar uitkijkt en die je met een dikke stift in je agenda omcirkeld staan. 2 augustus is zo’n datum want op die dag komen SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO weer naar BLOOMINGDALE BEACH. Naast alle grote festivals en internationale boekingen hebben de golden boys in hun drukke schema tijd weten vrij te maken om ook dit jaar toch weer het unieke uitstapje naar het strand te maken.

Inmiddels is het energieke duo niet meer weg te denken uit het DJ landschap en hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend. Van Tomorrowland tot Sensation en van Las Vegas tot Australie, geen DJ booth is inmiddels meer veilig voor het warmbloedige koppel. En heet gaat het zeker worden in het eerste weekend van augustus. Neem de schitterende combinatie van het strand, de ondergaande zon en een heerlijk glas rose in je hand erbij en je hebt een ‘Once in a lifetime experience’.

Tickets

Nog voor de aankondiging waren exclusieve EARLY BIRDS TICKETS al binnen 2 dagen volledig uitverkocht. Vanaf nu zijn de ROUND 1 tickets verkrijgbaar!

EARLY BIRDS – SOLD OUT
ROUND 1 TICKETS €15,- (ex fee)
ROUND 2 TICKETS €20,- (ex fee)

Tickets & verdere Info: www.bloomingdalebeach.com